fbpx

Fysisk trening for Golf!

Bli med oss og de andre deltakerne i EDGE Golf! gjennom vinteren med  morsomme gruppetimer rettet mot golf.

Vi har to ulike timer fra november til påsker som kan bidra til motivasjon og fremgang foran neste sesong.

Konseptet

EDGE Golf! tilbyr fysiskfor golfere med lidenskap!

Fra uke 46 og 16 uker fremover fyller vi ukene med spennende gruppetimer hver uke.

Treningen passer for golfere i alle aldre og på alle nivåer. Ønsker du å få en inspirerende vinter med fysiske fremganger rettet mot golf sammen med andre lidenskapelige og treningsvillige medlemmer, er dette noe for deg.

 

Stedet

EDGE Golf! Concept holder til Grini Næringspark 1 i Bærum.

Her har vi tilpassete gruppetreningssaler med god plass til bevegelse og aktivitet. Senteret er utstyrt med alt man trenger for å jobbe fysisk mot golf.

Det er gratis parkering utenfor bygget og i p-hus.

Gruppene

EDGE Golf! Concept består av følgende grupper:

EDGE Senior:

Dette er gruppen for seniorer og andre som som har mulighet til å trene på dagtid. Gruppen består av både damer og menn, og treningen tilpasses alder og nivå.

EDGE Mid Am:

Dette er gruppen for damer og menn fra 30 år og oppover som ønsker å trene sammen med andre treningsvillige og lidenskapelige golfere. 

Hva får du som medlem av EDGE Golf Concept ?

Medlemmer av EDGE Golf! Concept får følgende:

  • Delta i alle ukentlige gruppetimer 
  • Tilgang til bookingsystem for gruppetimer
  • Delta på events
  • Mulighet til å booke ekstra oppfølging enten 1-1 eller i små grupper med en av våre trenere (ikke inkludert i medlemspris)

Gruppetrening

Hver uke fyller vi opp med timer som vi vet du trenger. Her har du mulighet til å lage din egen treningsuke med ulike fokusområder. 
Våre gruppetimer er:

EDGE Mid Am:

Dette er vår klassiske gruppetime som vi har kjørt i mange år. Her vil du i 50 minutter få smake på alle elementer en golfspiller trenger fysisk i en fartsfylt og morsom time.

Vi gjør en god felles oppvarming før vi setter opp ulike stasjoner med kraft, hastighet og ulike styrkeøvelser for hele kroppen. 

Timene inneholder også  bevegelighet, stabilitet, balanse og koordinasjon.

Gruppene passer for alle.EDGE Need For Speed:

Need For Speed er timen for deg som ønsker å ha en time kun med fokus på å trene for slå lenger ved å skape mer hastighet og kraft.

Du vil i tillegg til å trene bli coachet på teknikker og utførelse som skal hjelpe deg til legge på noen meter til neste sommer.

Ett av EDGE sine spesialområder er kraft og hastighetsutvikling. Vi gir deg en forståelse av hva som skaper kraft og hastighet i golfsvingen, og trene deg i dette.

Timene inneholder en god dynamisk oppvarming og prep før vi setter opp ulike stasjoner med våre favorittøvelser for hastighet og kraft.

EDGE Movement:

Movement er en yoga-inspirert time med øvelser og coaching for å bedre bevegelighet og mobilitet i golfsvingen. I timene vil vi fokusere på de viktige elementene som bidrar til en fri golfsving. 

Timene inneholder også av trening av kjernemuskulatur og avsluttes alltid med avspenning og pusteøvelser. Disse timene er også forebyggende for det å ha en frisk og bevegelig kropp uavhengig av golf.

Arrangementer og eventer

Våre eventer i vinter er foreløpig:

Kommer snart…

 

Ukekalender

Mandag

10:00 - 10:50

Need For Speed / Mariell

EDGE Movement

19:30 : 2020

Tirsdag

10:00 - 10:50

EDGE Senior / Mariell

19:00 - 19:50

Need For Speed / Mariell

Onsdag

10:00 - 10:50

EDGE Movement / Kaja

Torsdag

19:00 - 19:50

EDGE Mid Am / Mariell

Fredag

Lørdag

Søndag

Hvem er vi ?

EDGE Golf! Concept ble startet opp av Kim Røtnes Jensen. Kim har drevet EDGE Performance siden 2011, og har bred erfaring med å coache golfere på alle nivåer – fra junior, senior til profesjonelle.

Les mer om Kim her:

Mariell Bruun er tidligere profesjonell golfspiller, og har jobbet som fysisk coach for EDGE Golf! i tre år. I tillegg er hun coach både på Asker Golfklubb, i Team Norway og på Wang Toppidrett.

Mariell har en rekke utdannelser og sertifiseringer innen både fysisk trening og golf coaching, samt bred erfaring med fysisk og teknisk trening mot golf.

Les mer om Mariell her:

Kaja Borgen er vår spesialist på mobilitet og bevegelighet, og vil ha yoga-inspirerte timer med mål om bevisstgjøring og trening for å skape en mer funksjonell og bevegelig kropp.

Kaja har lang erfaring fra instruksjon og har en rekke utdannelser og sertifiseringer. Kaja er en inspirerende og entusiastisk coach, og har de siste årene bygget opp kompetanse og erfaring om golf-fysikk.

Les mer om Kaja her:

I tillegg til oss vil du møte flere kompetente trenere i grupper og andre sammenhenger.

Felles for oss alle er at vi brenner for å jobbe mot at våre medlemmer skal inspireres, ha det gøy og utvikles.

Bli medlem!


5490 kroner

Vil du vite mer eller har spørsmål - send oss en e-post ved å klikke på linken.