fbpx

Fysisk trening for Golf!

Bli med oss og de andre deltakerne i EDGE Golf! gjennom vinteren med  morsomme gruppetimer rettet mot golf.

Vi har to ulike timer fra november til påske som kan bidra til motivasjon og fremgang foran neste sesong.

Konseptet

EDGE Golf! tilbyr fysisk trenig for golfere med lidenskap!

Fra uke 46 og 16 uker fremover fyller vi ukene med spennende gruppetimer hver uke.

Treningen passer for golfere i alle aldre og på alle nivåer. Ønsker du å få en inspirerende vinter med fysiske fremganger rettet mot golf sammen med andre lidenskapelige og treningsvillige medlemmer, er dette noe for deg.

Stedet

EDGE Golf! holder til Grini Næringspark 1 i Bærum.

Her har vi tilpassete gruppetreningssaler med god plass til bevegelse og aktivitet. Senteret er utstyrt med alt man trenger for å jobbe fysisk mot golf.

Det er gratis parkering utenfor bygget og 2 timer gratis i p-hus.

Gruppetrening

Hver uke fyller vi opp med timer som vi vet du trenger. Her har du mulighet til å lage din egen treningsuke med ulike fokusområder. 

Våre gruppetimer er:

EDGE Need For Speed:

Need For Speed er timen for deg som ønsker å ha en time kun med fokus på å trene for slå lenger ved å skape mer hastighet og kraft.

Du vil i tillegg til å trene bli coachet på teknikker og utførelse som skal hjelpe deg til legge på noen meter til neste sommer.

Ett av EDGE sine spesialområder er kraft og hastighetsutvikling. Vi gir deg en forståelse av hva som skaper kraft og hastighet i golfsvingen, og trene deg i dette.

Timene inneholder en god dynamisk oppvarming og prep før vi setter opp ulike stasjoner med våre favorittøvelser for hastighet og kraft.

Onsdager 1800-1850

EDGE Movement:

Movement er en yoga-inspirert time med øvelser og coaching for å bedre bevegelighet og mobilitet i golfsvingen. I timene vil vi fokusere på de viktige elementene som bidrar til en fri golfsving. 

Timene inneholder også av trening av kjernemuskulatur og avsluttes alltid med avspenning og pusteøvelser. Disse timene er også forebyggende for det å ha en frisk og bevegelig kropp uavhengig av golf.

Mandager 1900-1950

 

Ukekalender

Mandag

10:30 - 11:20

Need For Speed / Mariell

19:00 - 19:50

EDGE Movement

Tirsdag

10:30 - 11:20

EDGE Senior / Mariell

Onsdag

10:30 - 11:20

EDGE Movement / Kaja

18:00-18:50

Need for Speed / Mariell

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

Hvem er vi ?

 

Les mer om Kim her:

Mariell Bruun er tidligere profesjonell golfspiller, og har jobbet som fysisk coach for EDGE Golf! i tre år. I tillegg er hun coach både på Asker Golfklubb, i Team Norway og på Wang Toppidrett.

Mariell har en rekke utdannelser og sertifiseringer innen både fysisk trening og golf coaching, samt bred erfaring med fysisk og teknisk trening mot golf.

Les mer om Mariell her:

Kaja Borgen er vår spesialist på mobilitet og bevegelighet, og vil ha yoga-inspirerte timer med mål om bevisstgjøring og trening for å skape en mer funksjonell og bevegelig kropp.

Kaja har lang erfaring fra instruksjon og har en rekke utdannelser og sertifiseringer. Kaja er en inspirerende og entusiastisk coach, og har de siste årene bygget opp kompetanse og erfaring om golf-fysikk.

Les mer om Kaja her:

Vil du vite mer eller har spørsmål - send oss en e-post ved å klikke på linken.