fbpx

Instruksjon, bedrifter og kurs

Instruksjon:

EDGE Golf! har kompetente trenere hjelper deg med å ut

 

Våre coacher:

Kim Røtnes Jensen – Fysisk Coach

Kim har lang erfaring med fysisk og mental trening for golfspillere. Kim kan tilby screening, enkelttimer eller prosesser over tid. Kim sin erfaringer spenner seg fra profesjonelle spillere til ivrige hobbygolfere og juniorer.

Les mer om Kim her

Kontakt Kim her: kim@edgesports.no

 

Mariell Bruun – Golf  og Fysisk Coach

Mariell Bruun tilbyr coaching både innen golf og fysisk trening. Mariell har lang erfaring som elitespiller på internasjonalt nivå. I tillegg har Mariell stor kunnskap og bred utdanning innen fysisk trening og teknisk trening.

Les mer om Mariell her

Kontakt Mariell her: mariellbruun@gmail.com

 

Simon Page – Golf Coach

Simon er en veldig erfaren og dyktig coach som kan hjelpe deg med alle deler av spillet. Simon sin approach til golf er å gjøre spillet enkelt og intuitivt. Simon har lang erfaring fra Ballerud, Asker, Kongsberg 0g Hauger GK og har jobbet med spillere på alle nivåer.

Kontakt Simon her: Simon@haugergolf.no

 

Mikkel Bjerch-Andresen – Golf Coach

Mikkel  har nylig vendt hjem til til N0rge etter et langt opphold i USA som både besto av en suksessrik collegekarriere på Baylor University, og deretter over ti års erfaring som coach på anerkjente universiteter. Mikkel  brenner for å jobbe med utvikling – uavhengig av nivå og alder.

Kontakt Mikkel her: 

 

Kaja Borgen –  Yoga og Movement Coach

Kaja er vår spesialist på yoga bevegelighet, mobilitet og mindfullness. Kaja tilbyr både 1-1 coaching og trening i grupper. Kaja har i de senere årene bygget opp en kompetanse og en erfaring om hva golfspillere trenger av bevegelighet for en fri sving og forebygging av skader og plager.

Les mer om Kaja her

Kontakt Kaja her: contact@yogakaja.com

Kurs:

Følg med på denne siden for spennende kurs og events gjennom vinteren